Saken for Manchester Citys signering av en RB Leipzig-midtbanespiller øker

Comments · 87 Views

Saken for Manchester Citys signering av en RB Leipzig-midtbanespiller øker

Etter hvert som overgangsvinduet for sommeren begynner å røre på seg, Manchester City drakt Barn blir det tydelig at Manchester City endelig begynner å gjøre grep. En spiller som City kontinuerlig har vært knyttet til denne sommeren er Dani Olmo. Men etter å ha sett RB Leipzig-midtbanespilleren for Spania under deres 2-1-seier over Tyskland, øker saken for City for å signere den spanske landskampen.
Dani Olmo spilte hovedrollen for Spania i går på Euro 24. Han scoret ett og satte opp vinneren for landet sitt i ekstraomgangene deres over Tyskland. Seieren ga Spanias plass i semifinalen mot Portugal. Men det viste også at Olmo er en spiller som trives på den store scenen. Han satte en mann-of-the-match-visning da Spania beseglet en berømt seier. Olmo var i hjertet av Spanias angrepsbevegelser og var en konstant trussel mot det tyske forsvaret.
Det kan godt bli en for Olmo hvis Fotballdrakt Portugal. RB Leipzig-midtbanespilleren har spillet som lett kan spille inn i Citys lag. Med sin fantastiske tekniske evne og allsidighet ser han ut til å være den perfekte Manchester City-signeringen. Hans nylige utstillinger for Spania har bare ytterligere understreket dette faktum.
Et Manchester City-trekk for Olmo kan være i horisonten. Det har rapportert at "banen som fører Olmo til City er virkelig hot." Basert på hans nylige visninger er det en åpenbar signering å gjøre for verdensmesterne. Olmos kvalitet har alltid vært åpenbar selv om han har hatt flere skadebekymringer de siste sesongene. Håpet er nå at City skal flytte for Olmo. Etter hvert som EM 24 har utviklet seg virker saken nesten overveldende for Olmo å finne veien til Etihad denne sommeren.

Comments