Veien til finalen: Dortmunds motstandskraft og Madrids glamour

Comments · 155 Views

Veien til finalen: Dortmunds motstandskraft og Madrids glamour

Onsdag slo Real Madrid Bayern München og sikret seg Champions League-finalen. Stadionet var fullt av glede da fansen kledde seg i sine egne farger og heiet på sin elskede klubb. Borussia Dortmund klarte å nå dette stadiet, Real Madrid drakt og de får sjansen til å spille en spennende kamp mot en gammel favoritt og en ivrig underdog.

Kampen var full av spenning, og Derek De Ligt scoret sent på overtid i et forsøk på å berge uavgjort for Bayern. Jubelen varte imidlertid ikke lenge, for dommeren blåste av for offside, og Bayern fikk sjansen til å gå til ekstraomganger. Bayern, som slo ut Manchester City i semifinalen, kastet bort ledelsen i det 68. minutt etter en fantastisk kontring av Alfonso Davies.

Med Bayerns tidlige ledelse virket en Real Madrid-seier usannsynlig. Real Madrid kom tilbake fra 0-1 og utvidet seiersrekken til 15-1, før Joselu til slutt utlignet i det 88. minutt. Madrid scoret et mål for en forseelse, takket være den videoassisterende dommeren.

Joselu ble helten, da han utnyttet en grov feil av Neuer til å utligne, og deretter scoret det andre målet og avgjorde kampen. Da sluttsignalet gikk, Fotballdrakt Barn med eget navn brøt Bernabeu ut i jubel og feiret nok en historisk seier.

Dortmunds reise til finalen var derimot full av mot og utholdenhet. De hadde noen innledende vanskeligheter, inkludert et tap mot Paris Saint-Germain og uavgjort mot AC Milan, men de viste tapperhet og utholdenhet. Etter den første spilledagen var de redusert til 80-1 i odds for å vinne turneringen, men etter hvert som tiden gikk, klatret de gradvis oppover på tabellen og nådde finalen med en enkelt score på 40-1.

Når er UEFA Champions League-finalen i 2024?

UEFA Champions Lengdefinalen finner sted lørdag 1. juni klokken 15.00. ET. CBS vil sende finalen og steame spillet på Paramount+. Unison vil være den spanskspråklige kringkasteren.

Hvor er UEFA Champions Lengdefinalen i 2024?

Wembley Stadium i London er vertskap for årets UEFA Champions Lengdefinale. Wembley Stadium har vært vertskap for finalen syv tidligere ganger, sist i 2013.

Har Real Madrid noen gang vunnet UEFA Champions League?

Real Madrid boasts the most UEFA Champions League titles with 14, with the most recent win coming in 2022. Real Madrid has won the UEFA Champions League five times in the last 10 years.

Comments